Tino Pyssysalo, TkL

Pyssysalo on kouluttanut laaja-alaisesti tietotekniikan ammattilaisia yli 20 vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  Tino on rento ja pidetty opettaja, jonka osaaminen näkyy erinomaisina kurssipalautteina vuodesta toiseen. Pyssysalo on ollut 17 vuotta aikaansa edellä, sillä 1998-2001 hän on johtanut liikkuvan keinotodellisuuden tutkimusryhmää Oulun yliopiston tietotekniikan professorina. Kun ongelmat vaikeutuvat, niin turha soittaa haamujengille, kun voi soittaa Tinolle. 

 

Juuso Vuorinen, KTM

Vuorinen on kouluttanut ohjelmistosuunnittelijoita vuodesta 2003 eri puolilla maailmaa. Vuoriselta luonnistuu niin ohjelmointia aloittelevienkin kuin pitkän linjan ammattilaistenkin kouluttaminen. Vuorinen on perehtynyt myös ohjelmoinnin opetukseen peruskoulussa ja selvittää parhaillaan funktionaalisen ohjelmoinnin oppimiseen parhaiten soveltuvia keinoja ja ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä eri yhteyksissä. 

 

Selma 

Selma on "Idiksen" kouluttajien mentaalivalmentaja ja tsemppari. Koska Selmalla ei ole Linkedin-profiilia, laitamme Selman kuvan tähän. Kuten kuvasta näkyy, Selma pärjää myös pienempien ohjelmoinnin opiskelijoiden aiheuttamista haastavista tilanteista. 
 

Lady

Lady on "idiksen" kouluttajien fysiikkavalmentaja ja personal trainer. Lady vastaa erityisesti pölynimuriteollisuuden kannattavuudesta. 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s