Tino Pyssysalo, TkL

Pyssysalo on kouluttanut laaja-alaisesti tietotekniikan ammattilaisia yli 20 vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  Tino on rento ja pidetty opettaja, jonka osaaminen näkyy erinomaisina kurssipalautteina vuodesta toiseen. Pyssysalo on ollut AR- ja VR -maailmassa 17 vuotta aikaansa edellä, sillä 1998-2001 hän on johtanut liikkuvan keinotodellisuuden tutkimusryhmää Oulun yliopiston tietotekniikan professorina.

 

 

Juuso Vuorinen, KTM

Vuorinen on toiminut hyvin monipuolisesti ohjelmistoteollisuudessa niin projekteista vastaavana, projektien taloudesta vastaavana kuin lähdekoodia kirjoittamassa ja lähes kaikkea tuolta väliltä. Tutuksi ovat tulleet niin ohjelmoinnin perusteiden opettaminen vasta-alkajille kuin vaativat arkkitehtuurisuunnittelu- ja vaatimusmäärittelytehtävät lukuisten yritysten ohjelmistotuotannon kriittisimmistä osista vastaavien ammattilaisten kanssa. Vuorisen opetusportfolio on poikkeuksellisen laaja käsittäen useita eri ohjelmointikieliä ja teknologioita, joista hänellä on myös paljon käytännön kokemusta. Noin viisitoistavuotisen opetusrupeamansa lisäksi Vuorinen tekee haastavia järjestelmäkonsultaatioita pysyäkseen mukana alan kehityksessä. Vuorinen on tuttu esiintyjä myös Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistyksen tilaisuuksissa. Vuorinen on kiinnostunut myös ohjelmoinnin oppimiseen liittyvästä akateemisesta tutkimuksesta.

Selma 

Selma on "Idiksen" kouluttajien mentaalivalmentaja ja tsemppari. Koska Selmalla ei ole Linkedin-profiilia, laitamme Selman kuvan tähän. Kuten kuvasta näkyy, Selma pärjää myös pienempien ohjelmoinnin opiskelijoiden aiheuttamista haastavista tilanteista. 
 

Lady

Lady on "idiksen" kouluttajien fysiikkavalmentaja ja personal trainer. Lady vastaa erityisesti pölynimuriteollisuuden kannattavuudesta. 

 

Yhteystiedot:

Juuso Vuorinen, KTM
Ideal Learning Oy
Puh. 050 4828940
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.facebook.com/ideallearningltd

Y-tunnus: 2438590-2 

Rekisteriselosteet: 

Oppilasrekisteri

Asiakasrekisteri