Ideal Learning

Hauskin tapa oppia

Ilmainen työpaja – funktionaalisen React-ohjelmoinnin jatkot – sivuvaikutusten käsittely effect-hookilla esimerkkinä HTTP-pyynnöt Axios-kirjastolla

8.4.2020 Klo 10-12 opimme mitä ovat sivuvaikutukset funktionaalisen React-sovelluksen näkökulmasta ja tutustumme, miten sivuvaikutukset eristetään muusta ohjelmasta fiksusti effect-hookin avulla. Samalla opimme Axios-kirjaston idean. Kirjaston avulla on mahdollista hakea tietoa ulkoisesta tietolähteestä HTTP-protokollan avulla. Sivuvaikutuksen käsitteen ymmärtäminen ja soveltaminen fiksusti johtaa laadukkaampaan ja helpommin ylläpidettävään verkkosovellukseen.

Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat jo käyneet esimerkiksi ilmaisen funktionaalisen React-ohjelmoinnin alkeet -kurssin joko kolmi-iltaisena tai käyneet nelilaskin-työpajan (6.4.2020), jossa opettelemme tilahookkien käytön ja funktionaalisen Reactin perusidean.

Nauhoitamme opetustuokion ja laitamme videon julkisesti jakoon ja lähdekoodit githubiin julkisesti niin ikään. Näin jokainen voi palata aiheeseen vielä kurssin jälkeenkin ja opetuksesta on iloa myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta kurssille päässeet.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://attendee.gototraining.com/r/4077056591992930049

Terveisin 

Selma-koira ja kumpp. 

 

Piditkö artikkelista? Suosittele sitä muillekin!

Facebook