Ideal Learning

Hauskin tapa oppia

Opiskelu kantaa hedelmää vuodesta toiseen

Huomasimme eilen Selma-koiran kanssa Linkedin-virtaa selaillessamme iloisen uutisen. Eräs vuosia harjoittelupaikkoja tarjonnut yhteistyökumppanimme oli pyytämättä ja yllättäen tehnyt Linkedin palveluun postauksen, josta totisesti ilahduimme. Mukavaa, että yhteistyökumppanimme jaksavat kanssamme vuodesta toiseen ja vielä mukavampaa, että löytyy mahdollisuuksia fiksujen tyyppien aloittaa uriaan erilaisissa harjoittelupaikoissa. Kiitämme myös Pirkanmaan ELY-keskusta pitkäaikaisesta luottamuksesta tarjoamaamme valtavirtakoulutuksesta poikkeavaan koulutusmalliin, joka tuottaa pitkäkestoisia vaikutuksia.  

Kolmivuotisen AJR asiakkuutemme ja kymmenvuotisen historiamme aikana Janne on järjestyksessä 5. harjoittelija AJR:llä. Kaikki aiemmat harjoittelijat ovat edelleen AJR:n työntekijöitä. Pysyvät työpaikat, jos mitkä, motivoivat ahkeraan opiskeluun. Antaa kuvan ja Jannen ilmeen puhua puolestaan.   

Onnea Jannelle ja AJR:lle!

Jk. Kuvassa mainittu kurssi jatkuu taas syksyllä 2021. Nyt on hyvä aika lähteä opiskelemaan pääsykokeisiin tai osallistua vaikka koiramaiseen ohjelmointikilpailuun. 

 

 

 

 

Piditkö artikkelista? Suosittele sitä muillekin!

Facebook